GOPAS, a.s. získává prestižní certifikaci ISO 27001

čtvrtek 19. září 2024

S potěšením oznamujeme, že naše společnost GOPAS, a.s. úspěšně získala certifikaci ISO 27001, což je mezinárodně uznávaný standard pro systém řízení bezpečnosti informací (ISMS).

Co znamená certifikace ISO 27001?

Certifikace ISO 27001 potvrzuje, že GOPAS splňuje přísné požadavky na řízení bezpečnosti informací, včetně ochrany citlivých dat, prevence před kybernetickými útoky a zajištění důvěrnosti, integrity a dostupnosti informací. Tento standard je celosvětově uznávaný a poskytuje organizacím jasné pokyny pro nastavení a udržování robustního systému řízení bezpečnosti informací.

Proč je to důležité pro naše klienty?

Získání této certifikace je důkazem našeho závazku k bezpečnosti informací. Naši klienti si mohou být jisti, že jsme zavedli osvědčené postupy pro ochranu jejich dat a že jsme připraveni na případné bezpečnostní incidenty. Tímto krokem jsme posílili naši důvěryhodnost a prokázali, že bezpečnost informací je pro nás prioritou.

Jak jsme získali certifikaci?

Proces získání certifikace ISO 27001 zahrnoval důkladnou analýzu a implementaci bezpečnostních opatření ve všech oblastech naší společnosti. Následně proběhl audit provedený nezávislou certifikační autoritou, která ověřila, že náš systém řízení bezpečnosti informací splňuje všechny požadavky normy ISO 27001.

Co to znamená pro naši budoucnost?

Získáním certifikace ISO 27001 jsme nejen potvrdili naši současnou úroveň bezpečnosti informací, ale také jsme se zavázali k jejímu neustálému zlepšování. Budeme i nadále investovat do nových technologií, školení a procesů, abychom udrželi a posílili bezpečnostní standardy ve prospěch našich klientů a partnerů.

Děkujeme všem našim zaměstnancům a partnerům, kteří se podíleli na tomto úspěchu. Těšíme se na další spolupráci a na poskytování služeb na nejvyšší úrovni bezpečnosti.


Mohlo by vás zajímat

  • Jsem v kurzu - 50 000 Kč na IT kurzy pro každého» ZDE
  • Využijte dotační program pro firmy a OSVČ - DIGI POVEZ » ZDE 
  • Nové termíny webináře IT Ráno ZDARMA » ZDE
  • Plánované IT odborné konference  » ZDE
  • Kurzy si můžete zopakovat ZDARMA v rámci GARANCE VĚDOMOSTÍ
  • Získejte výhody z IT Klubu » ZDE